4 AKTIVITI BEST DI BERJAYA TIMES SQUARE THEMEPARK YANG MESTI ANDA CUBA BERSAMA KELUARGA DAN RAKAN ANDA

Posted on November 19th, 2021

4 AKTIVITI BEST DI BERJAYA TIMES SQUARE THEMEPARK YANG MESTI ANDA CUBA BERSAMA KELUARGA DAN RAKAN ANDA

4 AKTIVITI BEST DI BERJAYA TIMES SQUARE THEMEPARK YANG MESTI ANDA CUBA BERSAMA KELUARGA DAN RAKAN ANDA

 

Berjaya Times Squarre Theme Park adalah taman tema tertutup yang terletak pada tingkat 5 sehingga tingkat 8. Taman Tema ini merupakan Taman Tema Tertutup terbesar di Asia. So sekarang ni admin akan tunjukkan korg akitiviti yang menarik untuk dilakukan di Berjaya Time Square Theme Park ni.

 

1. Spinning Orbit

Sumber: Klook

Ingin merasai pengalaman mengembara di angkasa lepas? Anda perlu mencuba permainan di sini dahulu, kat sini korang perlu try Spinning Orbit dulu sebelum cuba yang lain, Spinning Orbit adalah permainan yang berputar, jadi jom cabar diri korang tu, untuk menaiki permainan ini.

 

2. Fantasy Garden

Sumber: Visit Selangor

Jika permainan sebelum ni tidak mesra kanak-kanak, korang boleh bawak anak korang ke sini, kat sini semua permainan memang khas untuk dimain oleh kanak-kanak lah.

 

3. Virtual Reality

Sumber: Berjaya Times Square Theme Park Facebook

Set untuk Virtual Reality ni agak mahal kalau kita nak beli, tapi kat Berjaya Times Square ni korang boleh merasai permaianan VR ni secara terus.

 

Kat sini korang akan dapat bermain permainan popular yang bernama Beat Saber, bagi yang tak tahu Beat Saber tu apa, sebenarnya permainan Beat Saber ini adalah permainan memotong bongkah mengikut rentak music.

 

4. Cosmo Climb

Sumber: Klook

Dah puas bermain? Jom pergi ke aksi lebih mencabar iaitu Cosmo Climb, kat sini korang akan memanjat dinding dan dapat menguji kekuatan fizikal korang di sana.

 

Orite geng, itulah dia antara 4 aktiviti yang korang boleh try di Berjaya Theme Park ni, sebenarnya banyak lagi aktiviti yang korang boleh lakukan di sana, ini hanyalah segelintir daripada keseluruhan aktiviti di sana.

 

Bagi korang yang bercadang nak pergi ke Berjaya Times Square Theme Park ni tapi masih Keep Budget, korang boleh try check-in di hotel kami yang terdekat iaitu, Sun Inns Sentral dengan RM 15 OFF voucher VAX 15, harga bilik starting from RM 50. Book sekarang melalui laman web kami iaitu www.suninnshotel.com.my  ;)