7 TAWARAN HEBAT DARIPADA SUN INNS HOTEL INTERNATIONAL

Posted on October 26th, 2021

7 TAWARAN HEBAT DARIPADA SUN INNS HOTEL INTERNATIONAL

7 TAWARAN HEBAT DARIPADA SUN INNS HOTEL INTERNATIONAL

 

Hello, pembaca-pembaca sekalian, pernah bercuti atau menginap di hotel sun inns? Korang tahu tak tawaran-tawaran yang best ada kat sun inns ni? Yang dah tau tu promote la kat member korang. Yang belum tahu lagi, meh admin nak share tawaran yang ada di Sun Inns Hotel kami ini

 

1. PROMOCODE

Pertama sekali, tak lain tak bukan "Promocode". Secara umumnya promocode ni digunakan untuk mana-mana produk untuk mendapatkan diskaun ataupun hadiah daripada produk yang dibeli. Di Sun Inns Hotel pula anda hanya perlu meletakkan promocode VAX15 untuk mendapatkan penjimatan sebanyak RM15 "WOW".

 

2. CASHVOUCHER

 

Pernah dengar istilah cash voucher? Konsep dia sama seperti promocode tetapi cash voucher ini mempunyai kod dan nilainya tersendiri. Jika anda ingin mengetahui tentang Cash Voucher yang ditawarkan oleh Sun Inns Hotel ini, pergi ke Shopee dan taip Sun Inns RM10 Cash Voucher. Chop², admin nak share tips untuk mendapatkan potongan sebanyak RM25. Pertama sekali anda harus pergi ke Shopee page kami iaitu "Sun Inns Hotel International" dan beli RM10 cash voucher. Selepas anda membeli cash voucher tersebut, pergi ke website kami www.suninnshotel.com.my dan pilih lokasi dan bilik yang inginkan. Di sini dimana penjimatan itu bermula. Masukkan promocode kami "VAX15" dan campurkan dengan Cash Voucher yang anda telah beli sebentar tadi dan anda akan mendapat penjimatan sebanyak RM25 "fuh banyak tu, 2 hari 1 malam RM33 je? Biar betikk!!!"

 

3. SHOPEE CASHBACK

Tak cukup lagi Cash Voucher dan promo code, kami dari Sun Inns Hotel juga telah mengadakan kolaborasi dengan Shopee!! Yang pegang henpon sekarang ni, bukak Shopee, admin ajar trick lagi satu macam mana nak berjimat di Sun Inns Hotel. Pertama sekali, bukak Shopee dan cari "Deals Near Me". Selepas itu, cari hotel kami Sun Inns Hotel dan pilih cawangan hotel yang ingin anda menginap. Dan beli Cashback Voucher kami dengan hanya bernilai RM0.01 !!! selepas korang perolehi Cashback Voucher tersebut. Pergi ke hotel kami untuk check-in dan bayar dengan menggunakan shopeepay anda (Jangan lupa gunakan Cashback Voucher anda) anda akan mendapat Cashback sebanyak RM4 jika anda membayar menggunakan shopeepay dan gunakan Cashback Voucher kami.

 

4. FREE PARKING

Sesetengah tempat, akan mengenakan cas untuk parking. Tetapi tidak di Sun Inns Hotel. Kami menyediakan parking percuma untuk pelanggan-pelanggan kami.

 

5. HARGA BILIK TERENDAH

 

Admin x dapat nak tipu korang, korang check la sendiri kat semua website tu. Memang harga murah gila-gila.

 

“Aik?? Macam mahal je harga ni” Mestilah ni harga sebelum korang letak Promocode “VAX15” tengok bawah ni harga selepas korang letak Promocode tu, Harga meletopss!!!

 

 

6. PAKEJ PERCUTIAN DENGAN BILIK PERCUMA

Selain daripada penginapan di Hotel kami, kami juga menawarkan pakej untuk ke Sunway Lagoon, Sunway Lost World of Tambun, dan Menara Taming Sari. Apa yang berbaloi? Setiap daripada pakej ni, anda akan dapat bilik percuma tau (Dengan minimum pembelian sebanyak 2 tiket)

 

7. HOTEL MEMBERSHIP

Suka menginap di Hotel kami? Bagi pelanggan kami yang sering menginap di hotel kami, jangan lupa untuk daftar Member sebagai member Sun Inns Hotel. Kenapa nak daftar? Benefit dia sangat banyak, contoh seperti promocode khas untuk pelanggan kami yang telah mendaftar sebagai Member Sun Inns Hotel, setiap kali anda Check-in di hotel kami sebagai Member anda akan dapat mengumpul Points yang boleh di yang membolehkan anda untuk mendapat Voucher, Promo dan macam-macam lagi.

 

Book sekarang melalui www.suninnshotel.com.my!